Rabu, 21 Julai 2010

Ohh nama anakku....

Masih sempat tak kalau lepas bersalin baru fikir n cari nama baby??
Sumpah. sekarang betul2 pening lalat tak tau nak pilih nama apa.
kalau ada pun rasa macam tak cukup puas dan berani nak decide. ohh~~

Adam..
^
Hawa...
^
Putera..
^
Puteri...
^
Kasih...

Amboi. Banyaknya pilihan padahal anaknya sorang... Dah puas rujuk kat buku, dalam website pun sudah.. sekali berkenan banyaklah pulak. Tapi nak betul2 confirm tu yang payah. Isteri nak nama itu, hubby nak nama ini. Kalau buka cadangan bagi whole family bagi nama laagi haru... Alahai, cian anak ibu. 

p/s: Dah berkira2 nak letak nama yang classic kononnya. Tapi nanti ramai yang menyampah pulak..: )



1 ulasan:

Jamiel berkata...

memang ssh pn nak letak..
sy ngah dok pk..
cr la nama yg maksudnye baik